keresés a weboldalon

Jótékonysági főzés: közel 440 ezer forint gyűlt össze

Zalaegerszeg címer
Hírek

Jótékonysági főzés: közel 440 ezer forint gyűlt össze

2024 augusztus 14 - szerda

Átadták a Zalaegerszegi Bogáncs Állatmenhelynek az Alsójánkahegyi sör-,virsli- és hagymásbab fesztiválon összegyűjtött támogatást.  Ezúttal az egyesület közel 440 ezer forintot kapott.

A településrész önkormányzata immár nyolcadik alkalommal hívta életre ezt az eseményt, melynek bevételét idén is jótékony célokra fordították. Galbavy Zoltán, a program ötletgazdája elmondta: a szórakoztatás mellett szívesen állnak jó dolgok mellé, s ez a jövőben sem lesz másképpen. A képviselő személyes érintettségéről is beszélt.

Az Alsójánkahegy egyik legnagyobb rendezvényének népszerűsége töretlen: idén kilenc csoport készített ínycsiklandó finomságokat és szedte össze azt az összeget, amit az állatvédők most eszközbeszerzésre fordíthatnak.

A városi programok között egyre gyakoribbak azok, ahol adománygyűjtést is szerveznek. Ez a kulturális intézményeknek jó alkalom arra, hogy a civilekkel erősítsék kapcsolataikat és aktivizálják a közösségeket.

A zalai vármegyeszékhelyen az ehhez hasonló kezdeményezések kedveltek. Ennek eredményeként, az itt élők már számos helyi ügyért összefogtak.

M.O./E.K.

Képgaléria

További hírek, aktualitások az Egerszegi Hírek oldalon olvashatók.

Tartalom megosztása: