Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Portálja Választások

35 éves a Városi Sportcsarnok (Videó)

• Publikálva: 2015.12.14. 18:08

Fennállásának 35. évfordulója alkalmából tartottak ünnepséget pénteken a Városi Sportcsarnokban. A rendezvényen azokat az eseményeket idézték fel, melyek meghatározóak voltak a megyeszékhely és a létesítmény történetében. A jubileumhoz kapcsolódóan zajlottak a Csarnok-kupa mérkőzései is.

35 éves a Városi Sportcsarnok

A hivatalos átadás óta több kulturális eseménynek, de még több sportsikernek tapsolhattak az intézményben a zalaegerszegiek. Ennek okán - az ünnepi műsor részeként - a legeredményesebb sportolókat köszöntötték. A különleges jubileumot a létesítménnyel egyidős futballtornával is ünnepeltük – mondta Bánhegyi Péter, az Egerszegi Sport és Turizmus Zrt. ügyvezetője.

Balaicz Zoltán ünnepi beszédében elsőként Újvári Sándornak és Kustos Lajosnak mondott köszönetet. Utalt arra, hogy a két egykori vezető fontos szerepet játszott a csarnok megépítésében. A polgármester bejelentette, hogy - a lehetőségektől függően - , a jövőben jelentős fejlesztések kezdődhetnek az intézményben.

A bemutatók és kulturális előadások után ismét a labda játszotta a főszerepet. Az estet a ZTE bajnokcsapatának és a Ferencváros öregfiúk együttesének gálamérkőzése zárta.

K.Zs./P.B.