Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Portálja Választások

Fotóztak (Videó)

• Publikálva: 2018.01.22. 14:54

Az elmúlt év sajtófotó terméséből válogattak azon a tárlaton, amely pénteken nyílt a Hevesi Sándor Színházban. A szervezők nyolcadik alkalommal rendezték meg a február 23-ig látogatható kiállítást, s negyedszerre díjazták a legjobb amatőr fényképeket.


A Zalai Hírlap fotóriporterei, Pezetta Umberto és Katona Tibor, valamint a város hivatásos fotográfusa, Seres Péter évekkel ezelőtt úgy gondolta, hogy ízelítőt adnak mindennapjaikból. A rendezvények elmaradhatatlan résztvevői ők: legyen az ünnepség, koncert vagy sportverseny – mondta Pezzetta Umberto fotóriporter.

A fotósok évről-évre a saját szemszögükből láttatják a városi történéseket. A munka mellett folyamatosan készül a következő évi kiállítás anyaga. Közben arra is ügyelnek, hogy vizuális élményt nyújtsanak – tájékoztatott Katona Tibor fotóriporter.

Megújult installációval fogadták idén az érdeklődőket. Az elmúlt években a hasonló témák sorakoztak egymás mellett, most személyes sarkokat alakítottak ki – mondta Seres Péter, a kiállítás ötletgazdája.

A felhívás egyre népszerűbb, ezúttal 170 kép érkezett. Négy fős zsűri válogatta az itt láható legjobbakat. Három különdíjat az ítészek, egyet pedig a fotóriporterek osztottak ki.

Fotóztak

M.E./B.P.
Fotó: FOTOZALAEGERSZEG