keresés a weboldalon

Elismerték munkájukat (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Elismerték munkájukat (Videó)

2020 június 30 - kedd
Közös ünnepséget tartottak a Bölcsődék napja és a Semmelweis-nap alkalmából a Díszteremben. Zalaegerszeg önkormányzata olyan szakembereket ismert el – kollégáik javaslatai alapján -, akik kiemelkedő munkát és szolgálatot végeztek.

Az eseményt Berkes Dániel és Cséber Fanni produkciója színesítette. A jelenlévőket Balaicz Zoltán köszöntötte, aki beszédében felidézte a két területen a közelmúltban történt fejlesztéseket. Szólt azokról a beruházásokat, melyeknek köszönhetően a város nevelési-oktatási-, illetve egészségügyi intézményei megújultak.

Balaicz Zoltán, polgármester, Zalaegerszeg:

A polgármester hozzátette: mindez azonban mit sem érne azok nélkül, akik tudásuk legjavát adva dolgoznak ezekben az épületben. Idén 12-en vehettek át díjat. Az Év kisgyermeknevelője Varga Györgyné lett, aki 37 éve van a pályán.

Varga Györgyné, kisgyermeknevelő, Cseperedő Bölcsőde:

Az Év ügyviteli dolgozója címet Deák Tiborné élelmezésvezetőnek ítélték. Lelkiismeretes munkavégzését és szakmai tudását Dömötörné Boncz Ágota, Gyulasi Csilla, Tóth Tímea és Pintérné Pelyva Ágnes kisgyermeknevelőknek ismerték el. A Semmelweis-naphoz kötődve az alapellátásban dolgozók javaslata alapján hat szakember munkáját méltatták. Simon Mária közel 4 évtizedet töltött a betegek szolgálatával, ezalatt töretlenül megőrizte hivatásába vetett hitét és szakmai alázatát.

Pankerné dr. Simon Mária, háziorvos:

Jutalmazták még Madarász Zsuzsanna háziorvost, Sifterné Doszpoth Andrea védőnőt, Jonacsek Mária fogszakorvost, Montagné Ambrus Rita asszisztensnőt és Paksáné Nagy Etelka fogászati szakasszisztenst.

Sz.É./F.M.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: