keresés a weboldalon

Elismerték munkájukat (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Elismerték munkájukat (Videó)

2020 július 06 - hétfő
Az önkormányzat okleveleket adott hétfőn át a Díszteremben. Azokat ismerték el ily módon, akik a járvány ideje alatt többletmunkát vállaltak, illetve helyt- álltak. Balaicz Zoltán szerint a város megint bebizonyította, hogy baj idején Zalaegerszeg közösségére lehet számítani.

A polgármester köszöntőjében az elmúlt három és fél hónap történéseit, a védekezés legfontosabb pillanatait ismertette. A példátlan összefogás eredményeként több, mint 15 millió forint érkezett a hivatal bankszámlájára. Emellett magánszemélyek és cégek ajánlották fel segítségüket. Az ő erőfeszítéseiket is megköszönte.

Balaicz Zoltán – polgármester, Zalaegerszeg:

Sifter Rózsa a megyei védelmi bizottság elnökeként a védekezés tapasztalatairól szólt. A kormánymegbízott elsősorban a hivatalokban, az egészségügyben és a szociális szférában dolgozók elkötelezettségét emelte ki.

dr. Sifter Rózsa – kormánymegbízott, a Zala Megyei Védelmi Bizottság elnöke:

Az ünnepségen 132 oklevelet nyújtottak át. Közülük sokan az egészségüket veszélyeztetve, ám önzetlenül dolgoztak a frontvonalban. Mások a szabadságuk és szabadidejük terhére jótékonykodtak.

Pálfiné Vass Györgyi – főnővér, Gondozási Központ Idősek Gondozóháza:

Balaicz Zoltán végül a polgármesteri hivatal munkatársait említette. Továbbra is számít szakértelmükre és felkészültségükre.

M.E./I.G.

Fotó: FOTOZALAEGERSZEG

Tartalom megosztása: