keresés a weboldalon

Döntés után (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Döntés után (Videó)

2020 augusztus 05 - szerda
Rendkívüli ülést tartott Zalaegerszeg közgyűlése, melyen 12 napirendi pontot tárgyaltak. Egyebek mellett gazdasági- és sport beruházásokat, személyi kinevezéseket, illetve a kulturális intézmények alapító okiratait érintően születtek döntések.

Az önkormányzat az elmúlt években többször szerepelt eredményesen különböző állami pályázatokon. A grémium ezúttal arról határozott, hogy az egyik óvoda konyhájának modernizálására, valamint a Tourinform Iroda belső felújítására ismét benyújtja a szükséges dokumentumokat. Jó hír, hogy újabb két városrészben ovifoci pályák létesülhetnek.

Bali Zoltán – alpolgármester, Zalaegerszeg:

Az alpolgármester hozzátette: a megyeszékhely Búslakpusztán kiemelt hulladékgazdálkodási projektet valósít meg. Ezen kívül fontos gazdaságélénkítő lépésként értékelte, hogy egy élelmiszeripari cég Zalaegerszegen tervezi felépíteni legújabb üzemét.

Bali Zoltán – alpolgármester, Zalaegerszeg:

Döntés született a Göcseji Múzeum vezetőjéről is. A testület a közgyűjtemény élére – Kaján Imre nyugdíjba vonulása után – dr. Kostyál László eddigi igazgató-helyettest, megbízott igazgatót nevezte ki.

K.Zs./B.P.

Tartalom megosztása: