Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Portálja Választások

Döntés után (Videó)

• Publikálva: 2020.08.05. 15:42

Rendkívüli ülést tartott Zalaegerszeg közgyűlése, melyen 12 napirendi pontot tárgyaltak. Egyebek mellett gazdasági- és sport beruházásokat, személyi kinevezéseket, illetve a kulturális intézmények alapító okiratait érintően születtek döntések.

Döntés után

Az önkormányzat az elmúlt években többször szerepelt eredményesen különböző állami pályázatokon. A grémium ezúttal arról határozott, hogy az egyik óvoda konyhájának modernizálására, valamint a Tourinform Iroda belső felújítására ismét benyújtja a szükséges dokumentumokat. Jó hír, hogy újabb két városrészben ovifoci pályák létesülhetnek.

Bali Zoltán - alpolgármester, Zalaegerszeg:

Az alpolgármester hozzátette: a megyeszékhely Búslakpusztán kiemelt hulladékgazdálkodási projektet valósít meg. Ezen kívül fontos gazdaságélénkítő lépésként értékelte, hogy egy élelmiszeripari cég Zalaegerszegen tervezi felépíteni legújabb üzemét.

Bali Zoltán - alpolgármester, Zalaegerszeg:

Döntés született a Göcseji Múzeum vezetőjéről is. A testület a közgyűjtemény élére - Kaján Imre nyugdíjba vonulása után - dr. Kostyál László eddigi igazgató-helyettest, megbízott igazgatót nevezte ki.

K.Zs./B.P.