keresés a weboldalon

Újra segít a város (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Újra segít a város (Videó)

2020 november 17 - kedd
Ismét segítő kezet nyújt Zalaegerszeg önkormányzata a 70. életévüket betöltött időseknek. Azokat támogatják, akiknek nincsenek, vagy távol élnek hozzátartozóik, így gondot okoz nekik a kényszerű otthonmaradás.

Balaicz Zoltán polgármester szerint körülbelül száz egyedül élő szépkorú kérhet támogatást. Mint megjegyezte, a hétfői bejelentés óta, vannak, akik valamilyen formában már kértek segítséget.

Balaicz Zoltán polgármester:

A városvezető a szabályok szigorú betartására kér mindenkit. Ugyanakkor figyelmeztet, hogy a kezdeményezéssel kapcsolatban előfordulhatnak visszaélések. Ezért szükséges meggyőződni arról, hogy valóban az önkormányzat emberei érkeztek-e hozzá.

Balaicz Zoltán polgármester:

Akinek szüksége van a szolgáltatásra, jelezze a 0692 – 502 194-es telefonszámon, vagy írjon üzenetet a segitavaros@zalaegerszeg.hu email címre. A segítségkéréshez írásban is nyilatkozni kell. Az ehhez szükséges dokumentum a város honlapján, a www.zalaegerszeg.hu oldalon érhető el. Akinek nincs otthon internet hozzáférése, ahhoz a telefonos jelzés után személyesen érkezik az igazolással rendelkező segítő, akivel kitölthetik a kérelmet.

N.J./E.K.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: