Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Portálja Választások

Évindító (Videó)

• Publikálva: 2021.01.06. 14:40

Évindító sajtótájékoztatón ismertették idei terveiket Zala megye vezetői. Valamennyien a járvány elleni védekezést említették a legfontosabb teendőként, s csak ezt követhetik a fejlesztések.

Évindító

2021 a már zajló beruházások befejezése mellett az új nagy projektek tervezésével telik majd Zalaegerszegen - jelezte Balaicz Zoltán. A polgármester szerint továbbra is a városban élők egészségének védelme és megőrzése, ezt követően pedig a gazdaság helyreállítása a legfőbb cél.

Balaicz Zoltán - polgármester, Zalaegerszeg:

Vigh László országgyűlési képviselő, miniszteri biztos a 45 milliárd forintból épülő járműipari tesztpálya befejezését tartja az új év legjelentősebb eseményének.

Vigh László - országgyűlési képviselő, miniszteri biztos:

Zalaegerszeg mellett a megye számára is sok lehetőséget tartogat 2021. Pál Attila, a Zala Megyei Közgyűlés elnöke abban bízik, hogy további értékeket tudnak teremteni a térségben.

dr. Pál Attila - elnök, Zala Megyei Közgyűlés:

A beruházások lebonyolítását ezután is segíti a kormányhivatal. Sifter Rózsa kormánymegbízott hangsúlyozta: a pandémia elleni védekezés megszervezése mellett nagy hangsúlyt fektetnek a munkahelyek megvédésére és újak teremtésére, valamint a családoknak nyújtott támogatások minél egyszerűbb lehívására.

F.M./P.B.

Fotó: Seres Péter