keresés a weboldalon

Energetikai korszerűsítés (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Energetikai korszerűsítés (Videó)

2021 augusztus 04 - szerda
Energetikai korszerűsítést végeznek a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság épületében. Ezt a Környezet és Energiahatékonysági Operatív Program részeként 160 millió forintból fedezik. A részletekről ma tájékoztatták a sajtó képviselőit.

Március végén adták át a munkaterületet. Eddig a belső fejlesztések részeként új kazánrendszert építettek ki, illetve korszerű radiátorokat és LED-es lámpákat szereltek fel. Ezáltal megújult a teljes villamosenergetikai hálózat. Ezt követően nyílászárókat cseréltek.

dr. Vereczkei Csaba, r. dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány:

Zalaegerszegen nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy városképi szempontból is fejlődjön a megyeszékhely. Ezért már több középületet – köztük a Megyeházát -, valamint bölcsődéket, óvodákat és iskolákat is modernizáltak.

Balaicz Zoltán, polgármester, Zalaegerszeg:

A sajtótájékoztatón részt vett Vigh László. Az országgyűlési képviselő hangsúlyozta: céljuk, hogy minden zalaegerszegi közintézmény minél előbb megújuljon. A térség önkormányzati képviselője a várható fejlesztésekről szólt. Káldi Dávid kiemelte: a belvárosban több magánerős beruházás zajlik. Emellett jövőre elkezdődik a Csány László tér, valamint a szobor felújítása is.

Gy.A./B.P.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: