keresés a weboldalon

Jubileumot ünnepeltek (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Jubileumot ünnepeltek (Videó)

2021 szeptember 08 - szerda
15 éves a Zalaegerszegi Gondozási Központ Idősek Otthona. A jubileum alkalmából felelevenítették az elmúlt éveket. Az egykori József Attila Általános Iskola helyén működő intézmény lakói és dolgozói együtt ünnepelték a jeles alkalmat.

Több, mint 40 éven keresztül iskolások töltötték meg ezt az épületet, ám a 2000-es évek elején megváltozott demográfiai mutatók és a csökkenő gyermeklétszám miatt az akkori városvezetés az általános iskolát bezárta. 2005-ben pedig döntés született arról, hogy a megnövekedett igények miatt idősotthonná alakítják ezt a létesítményt.

Balaicz Zoltán, polgármester, Zalaegerszeg:

Az ünnepségen köszöntötték a kezdetek, azaz 2006 óta itt dolgozókat. Köztük a leköszönő intézményvezetőt Bálintné Szalai Anikót, aki nehéz szívvel, ám boldogan és nyugodtan adta át a stafétabotot.

Bálintné Szalai Anikó, egykori intézményvezető, Zalaegerszegi Gondozási Központ Idősek Otthona:

A jubileumra a bentlakók is készültek műsorral. Ők egy dalcsokrot adtak elő a megjelenteknek. A vírus utáni első közösségi programot mindenki nagyon várta.

Böröczné Bokronyi Edina, intézményvezető, Zalaegerszegi Gondozási Központ Idősek Otthona:

A következő időszak tervei között szerepel – ha a vírushelyzet is engedi, hogy az idősek hónapja alkalmából októberben több programot, köztük vetélkedőket is szerveznek.

Gy.A./F.M.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: