keresés a weboldalon

Jubileum (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Jubileum (Videó)

2021 december 01 - szerda
30 éves a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének zalaegerszegi csoportja. A jubileum alkalmából – a járványügyi szabályoknak megfelelően – összejövetelt tartottak. Ebből az alkalomból Balaicz Zoltán polgármester oklevéllel is elismerte a tagok több évtizedes, karitatív tevékenységét.

A zalaegerszegi az egyik első, vidéken megalakult szervezet, amely jelenleg közel 70 tagot számlál. Tagjai rendszeresen végeznek karitatív tevékenységet, miközben több, közösségépítő programot szerveznek.

László Ferencné Andrea, zalaegerszegi elnök, Keresztény Értelmiségiek Szövetsége:

Példaértékű és iránymutató a zalaegerszegi csoport munkája – mondta Maklári Ákos görög katolikus pap. A Keresztény Értelmiségiek Szövetségének országos elnöke szerint a tagok küldetéstudata ugyanolyan, mint 30 éve volt.

Maklári Ákos, görög katolikus pap, országos elnök, Keresztény Értelmiségiek Szövetsége:


Az eseményen részt vett Vigh László országgyűlési képviselő, aki köszöntőjében úgy fogalmazott: a keresztény értékeket továbbra is ápolni és védeni kell. Balaicz Zoltán polgármester a zalaegerszegi keresztény csoport közösségépítő és segítő tevékenységeit méltatta.

Balaicz Zoltán, polgármester, Zalaegerszeg:

A polgármester elismerő oklevelet nyújtott át a volt és jelenlegi vezetőnek a szervezet értékteremtő és közösségépítő munkájáért. Az eseményen az elhunyt tagok előtt is tisztelegtek. Rájuk gyertyagyújtással és közös imával emlékeztek.

Gy.A./F.M.

Tartalom megosztása: