keresés a weboldalon

Ismét jótékonysági nap lesz az Aquában (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Ismét jótékonysági nap lesz az Aquában (Videó)

2022 július 05 - kedd
Idén az óvodáknak gyűjtenek a jótékonysági családi napon az AquaCity-ben. Az augusztus 13.-ra meghirdetett esemény a főzőcsapatok bevételével, a jegyárak-, valamint a cégek felajánlásának összegével támogatja az intézményeket. A résztvevők jelentkezését augusztus harmadikáig várják.

A jótékonysági nap egyidős a fürdővel, 2002 óta egyetlen esztendőt, a 2020-ast kivéve, minden nyáron megrendezték – hangzott el a sajtótájékoztatón. Noha minden alkalommal más szervezet vagy közösség számára ajánlottak segítséget a szervezők, a leggyakrabban egészségügyi célokra vagy a gyerekekre esett a választás. Nincs ez másként idén sem.

Balaicz Zoltán, polgármester, Zalaegerszeg:

A beharangozón részt vett Vigh László országgyűlési képviselő, aki kiemelte: a város egyik legjelentősebb jótékonysági eseményén az eredmény mellett az összefogás is becsülendő. Augusztus 13-án a zalaegerszegiek kedvezményes belépőt vásárolhatnak, ám a szervezők a nem itt élőknek is kedveznek, hívta fel a figyelmet Bánhegyi Péter.

Bánhegyi Péter, ügyvezető, Zalaegerszegi Létesítményfenntartó Kft.:

A fürdőkomplexumban ezen a napon a változatos ételek mellett korongozás, óriásbuborék-show, judo- és kung-fu-, valamint kutyás bemutató biztosít tartalmas kikapcsolódást.  Délután különféle táncelőadások és Borka bohóc is számít a látogatók figyelmére.

Sz.É./E.K.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: