keresés a weboldalon

Érkezik a Zeg Rally Show (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Érkezik a Zeg Rally Show (Videó)

2022 augusztus 03 - szerda
Az autó-motor sport fővárosává változik a hétvégére Zalaegerszeg. A város és környéke második alkalommal ad otthont a Zeg Rally Shownak, melyhez ezúttal terepmotoros világbajnokság, és – kiegészítő rendezvényként – több közlekedésbiztonsági program is csatlakozik.

Tavaly augusztus 8-án száguldoztak az autók Zalaegerszeg belvárosában. Akkor közel 20 ezren voltak kíváncsiak a showra. A nagy sikert több újítással hálálják meg a szervezők.

Őry Tamás – ügyvezető igazgató, TRP Hungary:

A rendezvényhez újdonságként csatlakozik az Enduro GP. A terepmotoros világbajnokság futamait Zalaegerszeg és Bocfölde térségében kísérhetik figyelemmel az érdeklők. Az ötletgazdák a közlekedésbiztonságra is nagy hangsúlyt fektetnek. A motorosok vezetéstechnikai tréningen vehetnek részt, de várják programok a kicsiket is.

Lázár László – kommunikációs igazgató, HUMDA:

Zalaegerszeg vezetése örömmel fogadta be idén is a rallyt, ami forgalomkorlátozásokkal jár. Ezért a lakosság türelmét kérik.

dr. Vadvári Tibor – alpolgármester, Zalaegerszeg:

Az eseményhez jótékonyság is kapcsolódik. A bevételből hárommillió forintot a zalaegerszegi óvodák fejlesztésére ajánlottak fel a lebonyolítók.

 A II. Zeg Rally Show futamairól, azok helyszíneiről, valamint az útlezárásokról és forgalomkorlátozásokról a zegrally.hu oldalon találnak részletes információkat.

F.M./F.M.

Fotó: Katona Tibor

Tartalom megosztása: