Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Portálja Választások

Szombaton újra jótékonysági nap (Videó)

• Publikálva: 2022.08.10. 17:26

Közel 50 csapat regisztrált a szombati jótékonysági főzésre. A nagyszabású eseménynek ezúttal is az AquaCity ad otthont. Idén az óvodáknak gyűjtenek. Az intézmények a cégek előzetes felajánlása mellett a közösségek eladott ételeinek értékéből, illetve a belépőkből származó bevételből gazdálkodhatnak majd.

Szombaton újra jótékonysági nap az Aquaban

2002 óta hívják a zalaegerszegi közösségeket és családokat a jótékonysági programra, ami minden alkalommal jelentős tömeget mozgat.

Bali Zoltán, alpolgármester, Zalaegerszeg:

Eddig 48 csapat adta le a jelentkezését, köztük olyanok, akik már tizedszer vesznek részt a nemes küzdelemben. A jótékonysági rendezvényre érkezők 8 órától foglalhatják el a főzőállomásokat, az ehhez szükséges infrastruktúrát a szervezők biztosítják. Augusztus 13-án a zalaegerszegiek egységesen 1000 forintos áron válthatnak belépőt - Egerszeg kártya felmutatásával. A távolabbról érkezőkre is gondoltak: ezen a napon ők ugyancsak kedvezőbb áron vehetik igénybe a szolgáltatásokat. A fürdőkomplexumban szombaton a változatos ételek mellett korongozás, óriásbuborék-show, judo- és kung-fu-, valamint kutyás bemutató biztosít tartalmas kikapcsolódást. Délután különféle táncelőadások és Borka bohóc számít a látogatók figyelmére. A szervezők mindenkit szeretettel, és (az ígéretek szerint) - remélhetőleg - jó idővel várnak.

Sz.É./F.M.