keresés a weboldalon

Egerszegi Advent (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Egerszegi Advent (Videó)

2022 november 22 - kedd
Gazdag programkínálattal készülnek a szervezők az Egerszegi Adventre. Az európai energiaválság miatt a vásárok a kontinens több településén elmaradnak. A zalai megyeszékhely azonban az összefogás és jótékonyság városa, ami most is megmutatkozott. A vállalkozók az önkormányzati forrást jelentős támogatással egészítették ki – jelentették be a programismertető sajtótájékoztatón.

A városháza előtti álló, 10,5 méter magas ezüstfenyőt 1987-ben ültették el egy helyi cég telephelyén. Az örökzöldet a tulajdonos a városnak adományozta. A jótékonyság idén minden eddiginél fontosabbá vált – fogalmazott a város polgármestere.

Balaicz Zoltán, polgármester, Zalaegerszeg:

A vásár csütörtökön nyitja meg kapuit. Az Európa téren egy vállalkozó fajátékokat és faládavasúttal várja a gyermekeket. Ezekben a pavilonokban 16 vállalkozó árulja majd a termékeit. Idén a jégpálya nem települ ki, ezért az északi részt is beépítették.

Tóthné Prenner Beáta, elnök, KISOSZ Zala Megyei Szervezete:

A nagyszínpadon minden hétvégén színvonalas programokat láthat a közönség.

Kelemen Attila, ügyvezető, Zalaegerszegi Rendezvényszervező Kft.:

Flaisz Gergő, igazgató, Keresztury Dezső Városi Művelődési Központ:

Az intézmények karácsonyi és jótékonysági koncertekkel, matiné műsorral kiállításokkal és kézműves foglalkozásokkal várják a látogatókat.

K.I./E.K.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: