Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Portálja Választások

Felújították (Videó)

• Publikálva: 2023.11.14. 17:05

Több, mint tíz millió forintot fordítottak az elmúlt három esztendőben a Tipegő Bölcsőde felújítására. Többek között biztonságosabbá tették a kerítést, korszerűsítették a konyhát és berendeztek egy varrodát. A részletekről sajtótájékoztatón számoltak be.

Felújították

A város kiemelt figyelmet fordít a gyermekintézmények folyamatos fejlesztésére. A Kis utcában jelenleg hatvan kisgyermek ellátásáról gondoskodnak, ám a jelentkezések alapján a létszám tavaszra nyolcvanra bővül. A változtatásoknak köszönhetően a kicsiket barátságosabb környezetben tudják fogadni.   

A csoportszobákhoz tartozó törölközőtartók cseréje több, mint kétmillióba került. Ugyancsak kétmilliót meghaladó összeget fordítottak a kiskonyhák rendbetételére. A két helyiségből az egyiket varrodává alakították. Az udvaron a kerítés rendbetétele vált időszerűvé. 

Az új játékelemek kiépítése 2,6 millióba került. Az önkormányzat - ha erre lehetőség nyílik - még több forrást szeretne biztosítani a bölcsődének, hogy a gyermekek még szebb és komfortosabb körülmények között tölthessék napjaikat. 

K.I./E.K.

Fotó: Seres Péter