keresés a weboldalon

Vakáció: Idén is népszerű a napközis tábor

Zalaegerszeg címer
Hírek

Vakáció: Idén is népszerű a napközis tábor

2011 június 28 - kedd
Június 27-től egészen augusztus 19-ig várja idén a vakációjukat töltő iskolásokat a nyári napközis tábor. Ezúttal is az Apáczai ÁMK szervezi az elfoglaltságokat a gyerekeknek, és a helyet is az intézmény biztosítja a táborhoz.

Az épületben azonban csak akkor tartózkodnak a táborozók, ha nem engedi az időjárás a szabadtéri programokat. Jó idő esetén a mozgáson van a hangsúly, de gyakoriak a kirándulások is. A mai napon éppen az Alsóerdei Szabadidőközpontban töltötték délelőttjüket a gyerekek. A napközi első egy hete iránt óriási az érdeklődés. Jelenleg mintegy 120-an vannak a táborban.

– Fő célunk, hasznos időtöltést biztosítani a gyerekeknek a nyári szünetben. Rengeteg programot szervezünk. Ha nagyon meleg van strandra megyünk, szívesen kirándulunk, gyakoriak a sportversenyek, vetélkedők – árulta el Ruisz Rita, az Apáczai ÁMK pedagógusa. – Nagyon sok a visszatérő gyerek. Akadnak olyanok, akik az egész nyarat nálunk töltik.

A tematikus táborokkal ellentétben a nyári napközis tábor nem terheli meg a családokat. Fizetniük csak az étkezésért kell a szülőknek. A rászorulóknak és a nagycsaládosoknak még azért sem.

– frau –

Tartalom megosztása: