keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Formanyomtatványok letöltése

Zalaegerszeg cmer

 

ADÓ ÜGYEK

Ügyeik elektronikus úton történő intézésére az E-Önkormányzat Portálon van lehetőség, amelynek elérhetősége https://ohp-20.asp.lgov.hu. Nyomtatványaink, valamint az adóegyenleg lekérdezés is itt érhető el. 2021. január 1-jétől az adóalanyok – főszabály szerint – kizárólag az állami adóhatósághoz kötelesek elektronikus úton benyújtani a helyi iparűzési adóbevallásukat, legyen az új bevallás, régi elmaradás, vagy önellenőrzés, illetve bevallás javítás. Így, a nyomtatványok a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) honlapján https://www.nav.gov.hu/ ÁNYK formátumban fellelhetők.

Azon magánszemély (NEM VÁLLALKOZÓ!) ügyfelek, akik nem kívánnak elektronikus ügyet indítani, ők is elkészíthetik az adóbevallásaikat (https://www.nav.gov.hu/), adatbejelentéseiket, bejelentéseiket, kérelmeiket (https://ohp-20.asp.lgov.hu) és kinyomtathatják, amelyet személyesen vagy postán eljuttatják az önkormányzati adóhatósághoz. (Beküldés nélküli ügyindítás)

PÁLYÁZATI ADATLAP

Letölthető nyomtatványok (ügytípusonként):

Anyakönyvi ügyek intézése

Általános igazgatás

Egerszeg Kártya

Főépítészi ügyek

Oktatási ügyek

Szociálpolitikai ügyek

Egyéb ügyek

Ebösszeírás

letöltehető (üres) adatlap

elektronikusan kitölthető és nyomtatható adatlap

kitöltési útmutató

A kitöltött és aláírt űrlapot postán (Polgármesteri Hivatal Műszaki Osztály 8900 Zalaegerszeg, Kossuth L. u. 17-19.), személyesen (az előző címen), vagy szkennelve e-mailben elküldve az ebnyilvantartas@ph.zalaegerszeg.hu címre kell eljuttatni.