keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

1956-os megemlékezés az iskolában

Zalaegerszeg címer
Hírek

1956-os megemlékezés az iskolában

2014 november 03 - hétfő
Október 21-én iskolánkban megemlékezést tartottunk az 1956-os forradalom kapcsán. A megemlékezés egy szép műsorral kezdődött, amelyet Novák Róbert tanár bácsi, a 6.a osztály két tanulója és a 7. b egyik tanulója adott elő.

A műsor után mindenki a saját osztályával elvonult a különböző állomásokra, ahol más-más feladatot kellett megoldani. Minden tanárunk  érdekes megmérettetéssel várt minket. Az ének teremben Györgyi néni értékelte az osztályok teljesítményét a zenés kihíváson. Az udvaron gránátdobás volt. Anita néni és Gitta néni ügyességi versenyeket szervezett. Robi bácsi földrajzos vetélkedővel várt bennünket. Anita néni és Emőke néni egy kisfilmmel és hozzátartozó feladatokkal készült. Bori néninél és Marika néninél egy totót kellett kitölteni az osztályoknak. Minden feladatra és a verseny közben tanúsított magatartásra is kaptak pontot az osztályok.

Az ünnepély végén összesítették az eredményeket. Két második helyezet lett: a 7.a és a 6. a osztály. Az első helyet pedig a 6. b szerezte meg. Örülök, hogy ilyen emlékezetes volt ez a nap, mi így tisztelegtünk az 56’-os hősök előtt.

Sághy Viktória 6.a
Petőfi Sándor és Dózsa György Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola
Petőfi Sándor Székhelyiskola

Tartalom megosztása: