keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

A bronz is szépen csillog

Zalaegerszeg címer
Hírek

A bronz is szépen csillog

2007 május 26 - szombat
Tatabánya – ZTE 0-3 (0-1)Tatabánya, 2.000 néző. NB-I. bajnoki labdarúgó-mérkőzés. Játékvezető: Fábián. Asszisztensek: Kovács, Kelemen. Góllövők: Balázs (21., 63.), Kocsárdi (81., büntetőből).Sárga lap: Filó (52.), Vámosi (70.). Piros lap: Weisz (80.).Tatabánya: Polekszics – Kerényi, Vámosi, Filó, Megyesi – Weisz, Necas (Rajnay, 80.), Balogh (Sándor 69.), Hajdú – Kouemaha (Szőke, 72.), Kichi. Vezetőedző: Tornyi Barnabás.ZTE: Lipcak – Kocsárdi, Csóka, Botis, Máté – Tóth Z. (Simonfalvi, 80.), Nagy L., Molnár B., Ljubojevics, Koplárovics (Franciskovics, 65.) – Balázs. Vezetőedző: Nagy Tamás.

A mérkőzésről annyit: látszott, hogy nincs igazán tétje a találkozónak. Ezzel együtt: legalább szépen fejezte be a bajnokságot a ZTE. Ha fényesebb érem nem is sikerült, a bronz legalább meglett. A mérkőzés pozitívuma még: Balázs reményt keltő játéka és gólerőssége.

Vélemények:
Koplárovics Béla
, a ZTE játékosa: – A jobbik csapat nyert. A 90 perc alatt kijött a két együttes közötti tudásbeli különbség.
Németh Ottó, a ZTE technikai vezetője: – Fegyelmezett, taktikus játékkal, egy nagyon tehetséges játékos, Balázs 2 góljával valamint egy tizenegyessel nyertünk, így szépen zártuk a bajnokságot. A bronz is szépen csillog.
Tóth Z., a ZTE játékosa: – Volt tatabányaiként tértem vissza a városba. A mai napon jobbak voltunk, helyzeteink alapján több góllal is nyerhettünk volna.
Varga Zoltán, a ZTE kapuvédője: – A kiesés rémétől megszabadult Tatabánya ellen okos, taktikus játékkal nyertünk és szépen zártuk a szezont. Ráadásul a vezetés által kitűzött cél, a dobogós helyezés is teljesült.Zala-Lap Kft.

Tartalom megosztása: