keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

A szerencsésebb csapat nyert

Zalaegerszeg címer
Hírek

A szerencsésebb csapat nyert

2007 május 18 - péntek
ZTE – DVSC-TEVA 0-1 (0-0)Zalaegerszeg, 3.500 néző. NB-I. bajnoki labdarúgó-mérkőzés. Játékvezető: Szabó Zs. Asszisztensek: Kispál, ifj. Tóth. Góllövő: Leandro. Sárga lap: Csóka (64.), Varga Z. (81.), ill. Vukmir (54.), Sztojkov (81.). ZTE: Lipcak (Varga Z. 66.) – Kocsárdi, Csóka, Botis, Máté – Nagy L., Molnár B., Ljubojevics, (Balázs Zs. 78.), Józsi – Waltner, Koplárovics (Franciskovics 66.). Vezetőedző: Nagy Tamás.DVSC-TEVA: Csernyánszki – Bernáth, Mészáros, Kiss Z., Takács – Dombi (Sándor T. 46.), Vukmir, Szűcs I., Leandro – Sztojkov (Túlio 82.), Zsolnai (Szilágyi P. 46.). Vezetőedző: Miroslav Beránek.

Nagyon sokáig nem úgy nézett ki, hogy az idei bajnok pontokkal távozik Zalaegerszegről. A ZTE az első félidőben kifejezetten jól játszott, jónéhány helyzete is adódott a vendégek kapuja előtt. A második játékrészben ugyan DVSC-TEVA feljavult, kiegyenlítettebbé vált a játék, de a hazaiak most sem játszottak alárendelt szerepet. A labdarúgást azonban még a XXI. században is gólra játsszák, s az egyetlen találatot egy kapushibának köszönhetően a vendégek jegyezték. A ZTE hiába jutott el kapufákig, a vendégek hálója érintetlen maradt. A debreceniek nem kis szerencsével nyertek.

Vélemények:
Nagy Tamás, a ZTE vezetőedzője: – Nyertünk már gyenge játékkal is… Most viszont kifejezetten jól fociztunk, mégis vesztettünk. Főleg az első félidőben kihagyott helyzeteinket sajnálom.
Miroslav Beránek: – Az első 45 percben a ZTE irányította a játékot. Szünet után a cseréknek köszönhetően már sokkal jobban játszottunk. Értékes 3 pontot szereztünk Zalaegerszegen.
Molnár Balázs, a ZTE játékosa: – Nagyon jól játszott a csapat. Úgy érzem, győzelmet érdemeltünk volna.
Kocsárdi Gergely, a ZTE csapatkapitánya: – Szerettük volna legyőzni a bajnokcsapatot, a játékunk alapján erre esélyünk is volt. Ezzel a vereséggel minden reményünk elúszott, hogy a második helyen végezzünk. A bronzérmet azonban mindenképpen meg akarjuk szerezni. (Zala-Lap Kft.)

Tartalom megosztása: