keresés a weboldalon

A szezon legjobbjai (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

A szezon legjobbjai (Videó)

2021 július 05 - hétfő
A koronavírus-járvány miatt mintegy féléves csúszással, de idén is díjazta a Zala Megyei Kosárlabda Szövetség az elmúlt idény legjobbjait. A megszokottól eltérően ezúttal nem a naptári év, hanem a 2020-21-es szezon legkiválóbbjai részesültek elismerésben.

A Zala Megyei Kosárlabda Szövetség immáron 30. alkalommal díjazta az elmúlt szezon legjobb játékosait és edzőit. Az ünnepségen tiszteletét tette Balaicz Zoltán Zalaegerszeg MJV polgármestere, és Bodnár Péter az MKOSZ főtitkára is. Az első elismerést az utánpótlás korú, nagykanizsai Baa Dominika kapta, aki jövőre már a felnőtt A csoportban, a TFSE-MTK csapatában bizonyíthat. Az utánpótlás korú fiúk mezőnyében a Zalakerámia-ZTE irányítója Simó Bence kapta a díjat, aki idén a korosztályos együttese mellett már egyre több szerepet kapott a Zete felnőtt gárdájában is.

Simó Bence, a Zalakerámia-ZTE KK játékosa:

A Kosárlabdáért Zala Megyében díjat idén két ember vehette át. Az új Palini Hús Zrt. ügyvezetője Hodola Richárd, illetve a Városi sportcsarnokot mintegy 20 éven át igazgató Dr. Kardos Csaba.

Dr. Kardos Csaba:

A 2020/21-es idény legjobb női játékosa a ZTE NKK bosnyák irányítója, Miljana Dzombeta lett, míg a férfiaknál a Zalakerámia-ZTE távozó csapatkapitánya Szabó Zsolt kapta az elismerést, ám elfoglaltságaik miatt egyik játékos sem volt jelen az eseményen. A megyei bajnokság legjobbjának a kanizsai Lovas Dávidot választotta az elnökség. Az ünnepség végén Téczely Tamás a Baranya megyei kosárlabda szövetség elnöke a PTE rektora által kiállított gyémánt diplomát nyújtotta át dr. Villányi Antalnak. A ZMKSZ elnöke ugyanis kereken 60 éve, 1961-ben végzett a Pécsi tudományegyetemen.

Gy.M./B.P.

Tartalom megosztása: