keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

A továbbjutás eldőlt

Zalaegerszeg címer
Hírek

A továbbjutás eldőlt

2007 július 07 - szombat
ZTE  –  Rubin Kazany 0-3 (0-1)Zalaegerszeg, 5500 néző. Intertotó-kupa 2. kör, 1. mérkőzés. Játékvezető: Schörgenhofer. Asszisztensek: Bereuter , Ouschan (osztrákok). Góllövő: Volkov (21., 66., 80. büntetőből). Sárga lap: Botis (20.), Polgár (35.). Piros lap: Lipcak (78.)ZTE: Lipcak – Simonfalvi, Polgár, Botis, Kádár – Tóth Z. (Balázs Zs., 71.), Molnár B. (Tóth N., 46.), Máté, Koplárovics – Waltner, Diawara (Lukács, 77.). Vezetőedző: Szlavko Petrovics.Kazany: Kolinko – Salukvadze, Gabriel, Narde, Sinyov – Sibaya, Rzajancev, Vasziljev, Gatskan (Noboa, 52.) – Volkov (Fabio, 86.), Bajramov (Ibserov, 79.). Vezetőedző: Vitalij Kafanov.

Nem gyakran fordul elő, hogy egy  hazai csapatot 3-0-s vereségnél megtapsolják a drukkerek. Most viszont ez történt… A ZTE végig hajtott, voltak helyzetei is, de a gólokat a jelenleg jobb és a jobban játékban lévő csapat rúgta. A továbbjutás ugyan eldőlt, de a bajnokságban – kiegészülve a most még pályára nem lépő játékosokkal – bármi megtörténhet.

Vélemények:
Vitalij Kafanov, a Kazany vezetőedzője: – Nagyobb ellenállásra számítottunk, de örülök a nagy különbséágű győzelemnek. Úgy vélem, a továbbjutás eldőlt.
Szlavko Petrovics, a ZTE vezetőedzője:  – Nehéz mérkőzés volt. Végig jól küzdöttünk, a második félidő elején helyzeteink is voltak, de látszik, hogy a felkészülés közepén vagyunk. Köszönet a nézőknek a buzdításért és a türelemért.
Nagy Ferenc, a ZTE FC Zrt. Elnöke:  – Furcsa mérkőzést játszottunk. Korán kaptunk egy elkerülhető gólt. Látszik, hogy ellenfelünknél folyik a bajnokság, mi pedig a felkészülési szakaszban vagyunk A vereség ellenére gratuláltam a fiuknak a helytállásért.
Máté Péter, a ZTE játékosa:  – Az első negyedóra után a lehető legrosszabbkor kaptuk a gólt. A masszív orosz védőjáték ellen nem volt ellenszerünk, ugyanakkor Volkov nagyszerűen használta ki hibáinkat.   

Tartalom megosztása: