keresés a weboldalon

Avatás (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Avatás (Videó)

2020 szeptember 15 - kedd
Kresz parkot adtak át a Zalaegerszegi Landorhegyi Óvoda Űrhajós utcai tagóvodájában. A 4,5 millió forintos beruházás a Zalaegerszegi Lokálpatrióta Klub és a Zrinszki Alapítvány támogatásával valósult meg.

Az óvodások egy térköves, a kresz szabályainak megfelelően felfestett területet vehettek birtokba. Az infrastruktúra részeként közlekedési táblákat is elhelyeztek. A megújult részre növényeket telepítettek és egy ivókúttal is bővült a környezet.

Zrinszki István, vezető, Zalaegerszegi Patrióta Klub:

Az ovisok a landorhegyi városrészben a gyalogosokra vonatkozó szabályokkal és a buszon való közlekedéssel ismerkedtek. A kresz-park a későbbiekben a biciklizés rejtelmeibe is bevezeti őket.

Kása Istvánné, intézményvezető:

Az átadón Balaicz Zoltán polgármester a zalaegerszegiek összefogásáról beszélt. Kiemelve, hogy a városvezetés jótékonysági akcióin túl a vállalkozók kezdeményezései is előremutatóak a város szempontjából.

Balaicz Zoltán – polgármester, Zalaegerszeg:

A landorhegyi ovisokon kívül a későbbiekben máshol is örülhetnek majd hasonló létesítménynek. Az önkormányzat ugyanis tervezi, hogy a biztonságos közlekedés érdekében a jövőben is áldoz a legkisebbek közlekedésre nevelése érdekében.

P.V./E.K.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: