keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Az előny megmaradt

Zalaegerszeg címer
Hírek

Az előny megmaradt

2009 október 28 - szerda
ZTE – Haladás 1-1 (1-1) Magyar Kupa labdarúgó-mérkőzés. Zalaegerszeg, 2086 néző. Jv.: Barna G. Gólszerzők: Todorovics (11-esből, 25.) ill. Nagy G. (34.). Sárga lap: Bogunovics (40.), ill. Devecseri (27.), Simon A. (40.), Gyurján (70.). ZTE: Vlaszák – Szalai T., Bogunovics, Kovács G., Todorovics (Panikvar 46.) – Sluka, Kamber, Schultz (Petneházi 68.), Balázs (Magasföldi (57.) – Pavicsevics, Prince Rajcomar. Vezetőedző: Csank János.

Haladás: Szép – Csontos, Guzmics, Lengyel, Devecseri -Nagy G., Simon Á., Iszlai, Simon A. (Gyurján 54.) – Maikel (Irhás 61.), Carr (Oross 73.). Vezetőedző: Róth Antal.

Alighanem a nézők is, az egerszegi játékosok is a szombati bajnokira tartalékoltak. Az enyhén szólva nem túl színvonalas, erősen közepes iramú mérkőzésen a ZTE csak az utolsó negyedórában nyújtott valamit, megelégedett a Szombathelyen szerzett kétgólos előnyének megtartásával. Ami bőven elég volt a Magyar Kupa következő körébe jutáshoz.

Vélemények

Csank János, a ZTE vezetőedzője: – Mindkét mérkőzésen jó ellenfellél találtuk magunkat szemben. Az első találkozón jobban játszottunk, ma kicsit óvatosabban, a tudatalattiban benne volt, hogy a továbbjutás a cél. Alkalmi csapat lépett pályára, , ezért nem volt annyira folyamatos a játékunk.

Róth Antal, a Haladás vezetőedzője: – Sokan vádoltak minket, hogy nem vesszük komolyan a Magyar Kupát. Fiataljaink mindkét találkozón méltó ellenfelei voltak a ZTE-nek. Gratulálok a továbbjutásukhoz, nyerjék meg a kupát.

Balázs Zsolt, a ZTE játékosa: – Nyögvenyelősen indult számunkra a mérkőzés, de szerencsére gyorsan megszereztük a vezetést. A haladás gyorsan egyenlített, mi meg őriztük az eredményt, s a szombati bajnokira gondoltunk már.

Kovács Gergő, a ZTE védője: – Nem adtunk ki magunkból mindent, csak annyit, amennyit feltétlenül kellett.

(Zala-Lap, B. I.)

Tartalom megosztása: