keresés a weboldalon

Bemutatkoztak a városi diákönkormányzat tagjai (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Bemutatkoztak a városi diákönkormányzat tagjai (Videó)

2012 október 11 - csütörtök
Megválasztották az új diákpolgármester, diák-alpolgármestert és jegyzőt szerdán a város Dísztermében. A fiatalok értékelték az előző évet, valamint első alkalommal tartottak diákközmeghalgatást. Az eseményekről sajtótájékoztatón számoltak be a média képviselőinek.

Szerdán tartotta első sajtótájékoztatóját Büki Bettina az új diákpolgármester. Az elmúlt 1,5 évben is lelkes tagja volt a testületnek, most azonban lehetőséget kapott társaitól, hogy a következő évben ő vezesse a város diákéletét. Céljai között szerepel a más városok diákönkormányzataival való szorosabb együttműködés, sőt még külföldi cserekapcsolatok megvalósítását is tervezi a végzős Zrínyis tanuló.

Balaicz Zoltán alpolgármester elégedett a diákok munkájával. Az elmúlt évben olyan kezdeményezések kapcsolódnak nevükhöz, mint az első zalaegerszegi diáknapok, vagy a gördeszkapálya kiépítése.

A következő évben is színes programokat kínálnak majd a diákok. Fiatalok hete címmel részt vesznek a Diáknapok valamint a 2013-as Nemzetközi Építész Diákkonferencia szervezésében.

DZsu/N.G.

Tartalom megosztása: