keresés a weboldalon

Bérletvásárlás telefonon (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Bérletvásárlás telefonon (Videó)

2020 november 30 - hétfő
Érintkezésmentesen, online is lehet mostantól bérletet váltani a Zalaegerszeg és Nagykanizsa helyi járataira. A Magyar Államvasutak Zrt. alkalmazásának segítségével egyszerűen, telefonról megoldható a vásárlás. A fejlesztés – amit a MÁV és Volánbusz összeolvadása tett lehetővé – december elsejétől elérhető.

Az új kényelmi funkcióról online sajtótájékoztatón számolt be a két Zalai település vezetése, valamint Pafféri Zoltán, a Volánbusz-, és Homolya Róbert, a MÁV Zrt. elnök-vezérigazgatója.

Gecse Péter, Zalaegerszeg alpolgármestere kiemelte: az önkormányzat számára fontos cél az utazóközönség minél szélesebb körű kiszolgálása. Ezért fiatalították hat új busszal a helyi járatok átlagéletkorát, és ezt segítik az ilyen és ehhez hasonló új lehetőségek is.

A két közlekedési társaság egybeolvadása több szempontból is javítja a helyi és helyközi tömegközlekedést. Az új applikáció révén, egy helyen elérhetőek a járatokkal kapcsolatos információk, valamint az ország bármely pontjára el tudunk utazni sorbaállás nélkül is.

N.J./P.B.

Tartalom megosztása: