keresés a weboldalon

Bokrétaünnepség a Dózsában (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Bokrétaünnepség a Dózsában (Videó)

2021 február 11 - csütörtök
Bokrétaünnepséget tartottak a Dózsa-iskolában. Az úgynevezett C+ típusú tornacsarnok 1 milliárd 250 millió forintos beruházással a Nemzeti Köznevelési Infrastruktúra Fejlesztési Program keretében valósul meg.

A Zalaegerszegi Dózsa György Magyar-Angol Kéttannyelvű Általános Iskola tornacsarnoka az építés során elérte a legmagasabb pontot. Így felkerülhetett rá az építők és építtetők közös sikerét jelző bokréta. Az ezt követő sajtótájékoztatón a megyei, városi és intézményi vezetők az új csarnok jelentőségét emelték ki. Valamennyien hangsúlyozták: a fejlesztés régóta indokolt volt.

Kajári Attila, tankerületi igazgató:

Balaicz Zoltán, polgármester:

Az eseményen Vigh László országgyűlési képviselő és Böjte Sándor Zsolt, a térség önkormányzati képviselője mellett részt vett Sárfalvi Péter. A sportért felelős helyettes államtitkár elmondta: a sportos fejlesztések a pandémia ellenére is folytatódnak.

Sárfalvi Péter, sportért felelős helyettes államtitkár:

A létesítmény most 50 százalékos készültségi szinten, szerkezetkész állapotban van. A tervek szerint ősszel tartják az avatót, így az új tanévben már birtokba is vehetik a diákok az ország első ilyen típusú, lelátóval is rendelkező komplex tornacsarnokát.

Sz.É./E.K.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: