keresés a weboldalon

Bölcsődei dolgozókat ismertek el (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Bölcsődei dolgozókat ismertek el (Videó)

2021 április 21 - szerda
Elismeréseket adtak át ma Zalaegerszegen, a bölcsődék napja alkalmából. A 2014 óta évente megrendezett eseményen hatan vehettek át díjat. Ezekről a vezetőség illetve az egyes intézmények dolgozói döntöttek.

A járvány miatt immár másodszor csak visszafogott ünnepséget rendezhettek. Ezúttal a polgármesteri hivatalban köszönték meg a legkisebbeket gondozók munkáját. Balaicz Zoltán kiemelte: a zalai megyeszékhelyen 4 intézmény fogadja a 3 év alatti gyermekeket. Az önkormányzat feladata – mások mellett – hogy ehhez megfelelő körülményeket biztosítsanak – mondta a polgármester.

Balaicz Zoltán, polgármester, Zalaegerszeg:

Az év szakmai díját Tóthné Gróf Andreának ítélték. Az Űrhajós Bölcsőde vezetője rendkívül elkötelezett a szakmai munka folyamatos fejlesztésében és megújításában.

Tóthné Gróf Andrea, vezető, Űrhajós Bölcsőde:

Szekeresné Juhász Edit a Cseperedő Bölcsőde kisgyermeknevelőjeként kapott oklevelet. Ő már gyermekként eldöntötte, milyen pályát választ.

Szekeresné Juhász Edit, kisgyermeknevelő, Cseperedő Bölcsőde:

Az év ügyviteli dolgozójának Csóka Krisztinát, az Egyesített Bölcsődék bölcsődetitkárát választották. Jutalmat kapott még Kovács Anita Alojzia, a Napsugár Bölcsőde kisgyermeknevelője, Nagyné Draskovics Bernadett, a Tipegő Bölcsőde konyhai dolgozója, és Hojcska-Sabján Beáta, az Űrhajós Bölcsőde kisgyermeknevelője.

Sz.É./B.P.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: