keresés a weboldalon

Bravúros pontmentés Felcsúton

Zalaegerszeg címer
Hírek

Bravúros pontmentés Felcsúton

2016 szeptember 26 - hétfő
A labdarúgó NB II-es bajnokság történelmi rangadóját vívta a ZTE FC a Puskás akadémia vendégeként. A zalaiak még sosem játszottak a Pancho Arénában, de szerettek volna jó eredménnyel távozni.

Az első félidő elején jól kezdett a ZTE, de hamar átvette a mérkőzés irányítását a tavaly még első osztályú hazai együttes. A 27. percben Pekár büntetőből szerzett vezetést a Puskásnak, majd két perccel később lencse duplázta meg a hazai előnyt (2-0). A hajrában a ZTE-nek kétszer is kényszerűségből változtatnia kellett, előbb Sundas, majd Babati kért sérülés miatt cserét.

A második félidőben visszaállt a Puskás akadémia és ezt a ZTE megérezte és egyre magabiztosabban játszott. A 71. percben Bobál szépített Kretz passzából. A zalaiak mindent egy lapra tettek fel az egyenlítésért és törekvéseiket a 86. percben siker koronázta. Forgács tört előre és kényszerítőből visszakapott labdát 15 méterről lőtte a hazai kapuba. A hátralévő időben már nem változott az eredmény, így a ZTE FC 2-2-es döntetlennel, és ami fontos ponttal távozott Felcsútról.

Csató Sándor együttese a 12. fordulóban, október 2-án, hazai pályán fogadja a Kisvárda együttesét. A találkozó az eredetileg kiírt 17 óra helyett a TV közvetítés miatt 15 órakor kezdődik.

Jóna István

Fotó: puskasakademia.hu

Tartalom megosztása: