keresés a weboldalon

Egészség Nap a Keresztury ÁMK-ban (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Egészség Nap a Keresztury ÁMK-ban (Videó)

2011 november 14 - hétfő
Egészség Napot rendeztek a hétvégén a Keresztury ÁMK-ban. Vérnyomás, koleszterin, vércukormérésen vehettek rész a látogatók, emellett egészséges reform ételekről és alternatív gyógymódokról a témák szakértői tartottak előadást.

A Gála Társastáncklub növendékei latin táncokkal szórakoztatták az Egészség Nap résztvevőit. Egészség Napot több mint 10 éve tartanak a Keresztury ÁMK-ban.

Az egyik legnépszerűbb helyszín az ételkóstolás volt, ahol sárgarépás zabfasírtból, zabos töltött falatkákból és különböző növényi pástétomból készült finomságokból lehetett válogatni.

Nagyvári Péterné a rendezvény szervezője elmondta elsődleges céljuk, hogy minél több embernek hívják fel a figyelmét az egészséges életmódra.

Egy másik asztalnál pedig egészen élénkzöld, energetizáló zöldárpa fű lével kínálták a kíváncsiskodókat. És, hogy mennyire tölt fel a zöld nedű energiával, azt a szomszédos bioenergetikusnál lehetett lemérni, aki speciális műszerével még pótolhatta a hiányosságokat.

A vérnyomás és vércukor szint mérésnél pedig már a nyugati orvostudomány eszközeit használva mérték fel a jelentkezők egészségi állapotát.

Az Egészség Napon 23 standnál a legkülönbözőbb témákban kaphattak felvilágosítást az érdeklődők.

DZsu/B.P.

Tartalom megosztása: