keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Egy félidő elég volt a győzelemhez

Zalaegerszeg címer
Hírek

Egy félidő elég volt a győzelemhez

2007 augusztus 18 - szombat
ZTE-Siófok 2-0 (0-0)Zalaegerszeg, 5.500 néző. NB-I. bajnoki labdarúgó-mérkőzés.Játékvezető: Berger. Asszisztensek: dr. Kovács, Forgács.Góllövők: Waltner (51., 68.). Sárga lap: Tusori (67.), Eugene (88.).

ZTE: Babalj – Dudics, Miljatovics, Polgár, Kádár (Koplárovics 46.) – Diawara, Tóth N., Davidov, (Majoros 75.), Máté – Pekics (Simonfalvi 81.), Waltner. Vezetőedző: Szlavko Petrovics.
Siófok: Hegedűs – Miklósvári, Kuttor, Forgács, László – Eugene, Tusori, Kanta Sz., Melczer – Homonyik, Gajda (Lipcsei R. 75.). Vezetőedző: Botos Antal.

Egy félidőnyi jó játékra már jók vagyunk. Változatosság kedvéért, most a második sikerült jobban, s ez megérdemelt győzelmet hozott. Ami örvendetes: mintha a nézők kezdenének visszapártolni a csapathoz.

Vélemények:
Szlavko Petrovics, a ZTE vezetőedzője: – Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés vár ránk, mert a Siófok jobb csapat, mint a Diósgyőr, vagy a Paks. Az első félidőben nagyon jól védekeztek. A szünetben azt kértem a játékosoktól, hogy gyorsítsuk fel a játékot. Ez sikerült, és két gólt eredményezett. Fontos győzelmet arattunk, mert így továbbra is az élmezőnyben vagyunk.

Botos Antal, a Siófok vezetőedzője: – Benne volt a találkozóban, hogy pontot vihetünk el Zalaegerszegről. Méltó ellenfelek voltunk, büszke vagyok csapatomra.

Nagy Ferenc, a ZTE Rt. elnöke: – Nehéz mérkőzésen vagyunk túl, türelmes játékunk hozta meg a sikert. Tudunk mi még ennél jobban játszani.

Máté Péter, a ZTE játékosa: – Jól védekező csapattal találtuk magunkat szemben az első félidőben. A második játékrészt úgy kezdtük, ahogy az elsőt kellett volna. Gyors gólt szereztünk, majd megdupláztuk előnyünket. A Győr ellen is folytatni akarjuk jó hazai szereplésünket.

Tartalom megosztása: