keresés a weboldalon

Elkészült a Csipke passzázs (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Elkészült a Csipke passzázs (Videó)

2013 április 24 - szerda
A zalaegerszegi belváros rehabilitációs programjának részeként befejeződött a Csipke passzázs kereskedelmi és szolgáltató üzletház építése. A beruházás nettó 200 millió forintos magántőkéből valósult meg, melyet az Európai unió 39 millióval támogatott. Az ünnepélyes avatót ma délután tartották.

Az építés során a hullámos és töredezett aszfaltot mintegy 700 m2-en felbontották, s helyette új díszburkolat készült a gyalogosok számára. A Csipkeház alatti üzleteket felújították, illetve újakat építettek. Az összesen 17  üzlet alapterülete 32 és 80 m2 között változik. Megújult a környező, Passzázst határoló üzletek homlokzata is. A közlekedő terület felett új álmennyezet épült, s ebben helyezték el az energiatakarékos közvilágítási rendszert. 
Az ünnepélyes avatón Gyutai Csaba polgármester egyebek mellett azt mondta: ez a beruházás szép példája a magánvállalkozás és a város együttműködésének.


Az ünnepélyes átadás végén Varga Attila beruházó vállalkozó megköszönte a kivitelezőknek a minőségi munkát, illetve az itt lakók türelmét, amit az építkezés alatt mindvégig tanúsítottak.
V.N./E.K.
Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: