keresés a weboldalon

Elkészült a Mátyás király utcai rendelőkomplexum (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Elkészült a Mátyás király utcai rendelőkomplexum (Videó)

2012 augusztus 08 - szerda
Elkészült a Mátyás király utcai rendelőkomplexum. A 135 millió forintos beruházásnak köszönhetően két új felnőtt egy gyermekorvosi rendelő valamint védőnői szolgálat kapott helyet.

Az új rendelőkkel barátkoztak az orvosok. A szakemberek mindent a mai igényeknek megfelelően, az orvosokkal egyeztetve készítettek el. A színvilágot is az ő ötleteik alapján alakították ki.

Annál is szebb lett, mint amit vártunk, eddig nagyon rossz körülmények között dolgoztunk. Évek óta próbáltunk megoldást találni a helyzetre – mondta dr. Molnár Sarolta a Zárda utcai rendelő gyermekorvosa.

 

A tervezők gondoltak a mozgássérültekre is. Az épület valamennyi helyisége akadálymenetes, emellett speciális mellékhelyiségeket hoztak létre a szakemberek.

Az új rendelőkomplexumban több mint 300 négyzetméteren két felnőtt, egy gyermekrendelő, valamint védőnői szolgálat kapott helyet. Mindez egy 135 millió forintos beruházásnak köszönhető, amelyet az Új Széchenyi Terv pályázati finanszírozásából és a városi önkormányzat 85 millió forintos hozzájárulásából valósítottak meg -tudtuk meg Balaicz Zoltán alpolgármestertől.

Az infrastrukturális újdonságok mellett új eszközök – defibrillátor, vérnyomásmérő holter, illetve EKG is segíti majd a betegellátást. Az új rendelők hivatalos átadása várhatóan augusztus közepén lesz.

DZsu/T.S.

Tartalom megosztása: