keresés a weboldalon

Elkezdődött a Szenior Akadémia 2024/25-ös őszi féléve

Zalaegerszeg címer
Hírek

Elkezdődött a Szenior Akadémia 2024/25-ös őszi féléve

2024 október 04 - péntek

Elkezdődött a Szenior Akadémia 2024-25-ös őszi féléve. A Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar Zalaegerszegi Képzési Központjában tartott program az Idősek hónapja rendezvénysorozat része.
Az eseményen szakemberek számítottak a szépkorúak figyelmére.

A megjelenteket Balaicz Zoltán polgármester köszöntötte. Hangsúlyozta: a fizikai egészégség mellett a mentálhigiéniára is kiemelt figyelmet kell fordítani, melyhez az élethosszig tartó tanulás is hozzájárul.

Az eseményen Jónyer István, négyszeres világbajnok asztaliteniszező Miskolcról a világ tetejére címmel tartott előadást. Az ország sporttörténetének kiemelkedő alakja nemcsak pályafutását mutatta be a résztvevőknek, hanem hasznos tanácsokat is adott az egészséges életmóddal kapcsolatban.

A Szenior Akadémia Nobel-díjasok sorozatának következő állomásaként Balaicz Zoltánné tartott előadást. A résztvevők ezúttal Kalkuttai Szent Teréz életével és munkásságával ismerkedhettek. A bemutatón a szentéletű nővér emberbaráti tevékenységéről, valamint a szegények és betegek iránti elkötelezettségéről hallhattak a megjelentek.

K.A./Sz.L.

Képgaléria


További hírek, aktualitások az Egerszegi Hírek oldalon olvashatók.

Tartalom megosztása: