keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Elszalasztott lehetőség

Zalaegerszeg címer
Hírek

Elszalasztott lehetőség

2007 augusztus 11 - szombat
DVSC-TEVA – ZTE 3-2 (1-2)
Debrecen, 5.000 néző. NB-I. bajnoki labdarúgó-mérkőzés. Játékvezető: Fábián. Asszisztensek: Varga. Orto. Góllövők: Dzsudzsák (21., 54.), Demjén (53.), ill. Koplárovics (30.), Pekics (43.). Sárga lap: Polgár (14.), Vukmir (19.), Bernáth (20.), Vulin (35.), Dzsudzsák (71.), Dudics (71.)
DVSC-TEVA: Balogh J. – Bernáth (Sándor T. 46.), Komlósi (Demjén 15.), Mészáros, Szűcs I. (Kerekes 75.) – Leandro, Vukmir, Dzsudzsák, Kiss Z. – Kouemaha, Sidibe. Vezetőedző: Miroslav Beránek.
ZTE: Babalj – Dudics (Lukács 84.), Miljatovics, Polgár, Vulin – Tóth Z. (Diawara 73.), Davidov, Máté, Koplárovics (Tóth N. 73.) – Pekics, Waltner. Vezetőedző: Szlavko Petrovics.

Az első félidő olyan volt, mint amilyet gyakran szeretnénk látni a Zetétől. A második pedig olyan, amilyen után csak csóválhatja az ember a fejét. Mintha két mérkőzést láttunk volna a bő 90 perc alatt. A második félidőben nem a Debrecen keltette a fáradt csapat benyomását. Kár…

Vélemények:
Ifj. Mihalecz István, a ZTE pályaedzője: – Két ellentétes félidőt láthattunk. Az elsőben mi voltunk a jobbak, de vezetésünk talán túlzottan is megnyugtatott bennünket. A második félidőben két jól eltalált lövéssel fordított a Debrecen, utána már nem tudtunk ritmust váltani. Összességében nagy lehetőséget szalasztottunk el.

Németh Ottó, a ZTE technikai vezetője: – Jól játszottunk, nem érdemeltünk vereséget. Koplárovics Béla, a ZTE játékosa: – Csak magunkat okolhatjuk a vereségért, nagy lehetőséget hagytunk kihasználatlanul.

Máté Péter, a ZTE játékosa: – Bravúrra készültünk, egy ideig jól is alakult számunkra a mérkőzés. Sajnos, a második félidőben visszaestünk, így nem sikerült pontot szereznünk.

Tartalom megosztása: