keresés a weboldalon

Eredményes volt a nyári szezon a zalaegerszegi strandokon

Zalaegerszeg címer
Hírek

Eredményes volt a nyári szezon a zalaegerszegi strandokon

2024 augusztus 30 - péntek

A fürdőket üzemeltető cég vezetése úgy döntött, hogy nem zárnak be augusztus utolsó hetében, ami azt jelenti, hogy szeptember elsejéig várják a vendégeket.
A kezdeményezés okán azt remélik, hogy az AquaCityben a hétvégén az eddigi legmagasabb látogatószámot regisztrálhatják.

A létesítmény történetének legforgalmasabb évében száznégyezer fő vásárolt jegyet a csúszdaparkba, s most ennek a rekordnak a megdöntése a cél. Ennek előjele, hogy csütörtökön nyitás után fél órával a fürdőzők sorban álltak a kapuknál, és több mint háromszázan már a medencékben hűsöltek. Így, -ha az időjárás kedvez-, Böcskey Zsolt ügyvezető szerint minden esély megvan arra, hogy terveik a szezonzárásig megvalósuljanak.

A Gébárti tóstrand tavaly óta önkormányzati tulajdonban van. Akkor mintegy 70 millió forint értékben korszerűsítették, s erre az évre szolgáltatásaikat is kibővítették. A pihenőhelyet 2023-ban 15 700-an, ebben az évben pedig csaknem 17 ezren keresték fel. A Városi Strandon szintén 10 százalékos emelkedésről számolt be az üzemeltető.

A meteorológusok azt jelzik, hogy pénteken, szombaton és vasárnap enyhén szeles, csapadékmentes, napos idő várható, míg a csúcshőmérséklet elérheti a 33 fokot.
Az AquaCityben a százezredik látogató megünneplésére is készülnek, akit egy meglepetéssel várnak.

N.J./Sz.L.


További hírek, aktualitások az Egerszegi Hírek oldalon olvashatók.

Tartalom megosztása: