keresés a weboldalon

Értékes három pontot szereztünk

Zalaegerszeg címer
Hírek

Értékes három pontot szereztünk

2009 április 08 - szerda
ZTE – DVSC-TEVA 2-1 (1-1) NB-I. bajnoki labdarúgó-mérkőzés. Zalaegerszeg, 5.500 néző. Jv.: Szabó Zs. Asszisztensek: Kispál, Kovács. Gólszerzők: Illés (32.), Pavicsevics (62.) ill. Dudu (39.). Sárga lap: Varga J. (23.), Waltner (35.), Leandro (38.), Bernáth (77.), Sluka (90.), Miljatovics (90.), Dudu (90.).

ZTE: Vlaszák -Szamosi (Alomerovics 61.), Miljatovics, Botis, Varga R. – Máté, Horváth A., Sluka, Illés (D. Pavicsevics 56.) – Hajdú, Waltner. Vezetőedző: Csank János.

DVSC-TEVA: Poleksic – Bernáth, Komlósi, Mészáros, Leandro – Czvitkovics, Varga J., Demjén (Katona 52.), Szakály P. (Vinicius 46.) – Oláh (Dombi 67.), Dudu. Vezetőedző: Herczeg András.

Szinte egész biztos, Debrecenben ez a meccs nem igazán tetszett a drukkereknek, már aki közvetítésünket fogni tudta. Nekünk akkor is tetszett, ha a játék nem kevés kívánni valót hagyott maga után. A küzdelemmel nem volt gond, de mindkét csapat tartott a másiktól. S az eredmény fordítva is alakulhatott volna. Némi akasztófahumorral: a ZTE azért nyert, mert eggyel több gólt rúgott. De nagyon jó, hogy így történt. Nagyon jó, hogy mostanában így történik. A csoda továbbra is tart.

Vélemények

Csank János, a ZTE vezetőedzője: – Az első félidőben mindkét csapat biztonságra törekedett, ezért kevés helyzet alakult ki. Győzelmünkhöz egyéni bravúrok kellettek, gondolok itt Vlaszák teljesítményére. Értékes három pontot szereztünk.

Herczeg András, a DVSC-TEVA vezetőedzője: – Az első félidőben csak mezőnyfölényt tudtunk kiharcolni. A második játékrészben rengeteg helyzetet hagytunk, s büntetőt hibáztunk. Gratulálok a ZTE győzelméhez.

Horváth András I. , a ZTE játékosa: Ez a mérkőzés ugyanolyan nehéz volt, mint a Kaposvár és az MTK elleni. Nagyon jól felkészültünk a tavaszi idényre, ennek köszönhetjük jó sorozatunkat. A Diósgyőr is nagyon kellemetlen stílusban játszik, nehéz lesz ellenük is nyerni.

Vlaszák Géza, a ZTE kapuvédője: – A büntető előtt eldöntöttem, hogy a bal sarok irányába vetődök. Jó volt a megérzésem. Egymást kisegítve jól védekeztünk, ami megalapozta támadójátékunkat. Nem számolgatunk, mindig a soron következő mérkőzésre koncentrálunk.

(Zala-Lap, B. I.)

Tartalom megosztása: