keresés a weboldalon

Évértékelő (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Évértékelő (Videó)

2023 február 01 - szerda
Megtartotta évértékelő összejövetelét a Zalai Vállalkozók Klubja. A jelenleg több, mint negyven fővel működő társaságot 2010 májusában 15 cégtulajdonos alapította. A résztvevőket – immár hagyományosan -, a város polgármestere köszöntötte.

Balaicz Zoltán – aki nyolc éve tiszteletbeli tagja a klubnak – beszámolt az elmúlt évben történt folyamatokról és vázolta a következő időszak terveit.  

Balaicz Zoltán, polgármester, Zalaegerszeg:

A nehézségek ellenére a gazdaságfejlesztésben jelentős eredményeket ért el a város. 2014-ben – a közös munka kezdetén – 3 milliárd forint volt Zalaegerszeg helyi iparűzési adóbevétele. Idén ez az összeg várhatóan eléri az 5,5 milliárd forintot. 

Balaicz Zoltán, polgármester, Zalaegerszeg:

A hónap utolsó keddjén rendezett találkozók lehetőséget adnak az információcserére és az együttműködésre. Az ágazatokat érintő kihívásokra együtt keresnek megoldást. 

Pálfi László, titkár, Zalai Vállalkozók Klubja:

A zalai cégvezetők közös célja, hogy a kedvezőtlen gazdasági hatások közepette is tovább vigyék, hosszútávon pedig eredményessebbé tegyék vállalkozásaikat. Ehhez nyújt segítséget a tizenhárom év alatt a kiépített kapcsolatrendszer, melyben a tagok számíthatnak egymásra.  

K.I./G.Zs.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: