keresés a weboldalon

Farsang Kupa

Zalaegerszeg címer
Hírek

Farsang Kupa

2009 március 03 - kedd
Farsang Kupát szervezett március elsején a Landorhegyi iskolában a ZTE U10 utánpótláscsoport szülői munkaközössége. Csókáné Molnár Anita, a nevezett SZM vezetője elmondta, a gyerekeknek játék és versengési lehetőséget kívántak biztosítani, illetve visszahívni a korábbi ellenfeleket.

Hat csapat küzdött egymással a teremben. A hazai színeket két együttesnyi gyerek képviselte, ugyanis ebben a korcsoportban sok játékos edz a ZTE-ben (edző Csóka Zsolt). Ellenfeleik Szombathelyről, Pápáról, Hévízről és Körmendről érkeztek. A kék – fehér csapat tagjai többségében a Landorhegyi iskolai diákjai, de vannak, akik a Petőfi, a Dózsa-iskola, illetve az Öveges ÁMK tanulói.

A rendezvényt több szponzor támogatta, díjak, terembérlet, üdítő vagy tombola tárgy felajánlásokkal. A lelátót megtöltő szülőknek, nagyszülőknek volt drukkolni valója, hiszen korukat meghazudtoló ügyességgel rúgták a bőrt a fiúk. A gyerekek számára pedig külön öröm volt, hogy a díjakat felnőtt focisták (Kocsárdi Gergely, ZTE, Vlaszák Géza ZTE, Molnár Balázs Haladás) adták át.

Végeredmény: 1. Szombathely; 2. Pápa; 3. ZTE (kék mezes csapat); 4. ZTE (fehér mezes csapat); 5. Hévíz; 6. Körmend. Különdíjat kapott a legjobb mezőnyjátékos, a legjobb kapus, a gólkirály és a kapura rúgási verseny győztese. Közülük a legjobb kapus cím maradt a városban, Simon Martinnak köszönhetően.

A Landorhegyi iskola harmadikasa egy éve edz a ZTE-ben. Most söpörte be élete első díját, melyet büszkén tesz otthon a polcára. Játék közben néha láthattuk őt elkeseredni, azt mondta zavarta a sok gól (4!), amit kapott. Ennél jóval több volt a kivédett labda, ezek számát nem is tudta fejben tartani.

(Zala-Lap, B. K.)

Tartalom megosztása: