keresés a weboldalon

A Tipegő Bölcsőde felújítása

Zalaegerszeg címer
Hírek

A Tipegő Bölcsőde felújítása

2023 november 14 - kedd
Több, mint tíz millió forintot fordítottak az elmúlt három esztendőben a Tipegő Bölcsőde felújítására. Többek között biztonságosabbá tették a kerítést, korszerűsítették a konyhát és berendeztek egy varrodát. A részletekről sajtótájékoztatón számoltak be.

A város kiemelt figyelmet fordít a gyermekintézmények folyamatos fejlesztésére. A Kis utcában jelenleg hatvan kisgyermek ellátásáról gondoskodnak, ám a jelentkezések alapján a létszám tavaszra nyolcvanra bővül. A változtatásoknak köszönhetően a kicsiket barátságosabb környezetben tudják fogadni.

A csoportszobákhoz tartozó törölközőtartók cseréje több, mint kétmillióba került. Ugyancsak kétmilliót meghaladó összeget fordítottak a kiskonyhák rendbetételére. A két helyiségből az egyiket varrodává alakították. Az udvaron a kerítés rendbetétele vált időszerűvé.

Az új játékelemek kiépítése 2,6 millióba került. Az önkormányzat – ha erre lehetőség nyílik – még több forrást szeretne biztosítani a bölcsődének, hogy a gyermekek még szebb és komfortosabb körülmények között tölthessék napjaikat.

K.I./E.K.

Fotó: Seres Péter

Képgaléria


További hírek, aktualitások az Egerszegi Hírek oldalon olvashatók.

Tartalom megosztása: