keresés a weboldalon

Fesztiváloztak (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Fesztiváloztak (Videó)

2022 szeptember 06 - kedd
Új helyszínen, a Windoor Sport- és Szabadidő Központban rendezték meg idén a kaszaházi fesztivált. A szervezők sokszínű, változatos programmal készültek. A családokat a Kalimpa Színház előadásával, kutyás bemutatóval, illetve régi és új idők játékaival várták. A felnőttek labdarugó bajnokságra, a gyermekek pedig menetleveles vetélkedésre is benevezhettek.

Marcell szüleivel és testvérével érkezett a találkozóra. Az öt esztendős kisfiú a régi fajátékokat és a modernebb eszközöket is kipróbálta. 

Tóth Marcell:

Tóthné Végh Klaudia:

Korábban a településrész kisebb utcáiban tartottak összejöveteleket. Idén hagyományteremtő szándékkal a szabadidő-parkba invitálták a látogatókat.   

Németh Gábor önkormányzati képviselő:

A rendezvények az elmúlt években a megszorító intézkedések miatt sorra elmaradtak. Ennek egyik következménye a közösségi kötelékek lazulása volt.  

Balaicz Zoltán, polgármester, Zalaegerszeg:

Az új környezetben ehhez minden feltétel adott volt. Mint Balaicz Zoltán fogalmazott, ebben a nehéz időszakban nagyon fontos az összefogás és a közösségek megerősítése. A szombati forgatag is ezt a célt szolgálta. 

K.I./I.G.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: