keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Fortuna Egerszegre látogatott

Zalaegerszeg címer
Hírek

Fortuna Egerszegre látogatott

2008 április 21 - hétfő
ZTE – Honvéd 2-1  (0-1)Zalaegerszeg, 1.500 néző. NB-I. bajnoki labdarúgó-mérkőzés. Játékvezető: Vad II. Asszisztensek: Ring, Kovács. Gólszerzők: Waltner (72., 88.) ill. Abass (36.). Sárga lap: Meyé (16.), Miljatovic (19.), Molnár B. (36.), Botis (60.), ill. Benjamin (3.), Koós (84.).ZTE:  Vlaszák (Pogacsics 41.) – Polgár, Miljatovics,  Botis, Vulin – Zatara (Tóth Z. 42., Molnár B., Davidov (Pekics 81.), Balázs Zs. – Waltner, Meyé. Vezetőedző: Szlavko Petrovics.Honvéd:  Borel – Takács Á., Szmiljanics, Benjamin, Vincze Z. – Dobos, Genito, Bárányos, Ivancsics (Diego 57.) – Abass (Koós 57.), Hercegfalvi. Vezetőedző: Supka Attila.

Furcsa egy mérkőzés volt, az biztos. Vagy 70 percig a hazaiakat zavarta jobban a villámlás, az eső és a labda, a pályán az történt, amit a vendégek akartak. Aztán egycsapásra megváltozott minden Borel kapus kapitális hibáját követő Waltner-gól után. A Honvéd összecsuklott, a ZTE akár több gólt is lőhetett volna ebben az időszakban. Összességében azonban győzelméhez jó adag szerencse és az ellenfél védelme is kellett, no persze Waltner helyzetfelismerése mellett.

Vélemények:
Szlavko Petrovics, a ZTE vezetőedzője:  – Az első félidőben gyengén játszottunk, balerina módjára mozogtunk a pályán. Amióta Zalaegerszegen vagyok, így még nem kiabáltam a játékosokkal. A második félidőben átvettük a játék irányítását, de győzelmünkhöz kellett egy kis szerencse és Borel hibája.
Supka Attila, a Honvéd vezetőedzője:  – Az első félidőben gólokkal kellett volna vezetnünk. A szünet után ugyan a ZTE fölénybe került, de győzelméhez kellettek a mi durva hibáink is. Ilyen szinten ekkora bakikat nem lehet elkövetni.
Nagy Ferenc, a ZTE FC Rt. elnöke:  – Aki túlélte az első félidőt, az a második után egy szerencsés győzelemnek örülhetett.
Molnár Balázs, a ZTE csapatkapitánya:  – Az első játékrészben gyengén játszottunk. A szünetbeli alapos fejmosást követően átvettük a játék irányítását, de győzelmünkhöz – kétségtelen tény – kellett egy adag szerencse. (Zala-Lap Kft.)

Tartalom megosztása: