keresés a weboldalon

Főzőcske, teakonyha, kulturális bemutató

Zalaegerszeg címer
Hírek

Főzőcske, teakonyha, kulturális bemutató

2009 március 18 - szerda
A Teleki kollégium terme, fiatal diákokkal zsúfolásig telve, írhatnánk át Kozma Andor: A Karthágói harangok című versét, mely többek között elhangzott az intézmény diákjai számára rendezett kulturális bemutatón.

Preisz Judit szervező tanár elmondta, először tavaly rendezték meg ezt a Ki Mit Tud?-szerű estet, ahol a tanulók rejtett művészi képességei felszínre jöhetnek. Az idén sokkal több résztvevővel zajlott a másfél órás műsor, sőt a kollégistákon kívül két vendég fellépő csoport is akadt. Hagyományt szeretnének teremteni a programból, amelybe a Városi Középiskolai Kollégium valamennyi intézményét bekapcsolnák a jövőben.

A fellépőknek megvendégelés is járt a kollégium vendéglátó szakkörének jóvoltából. Az Imréné Paál Virág vezette, jelenleg 16 főt számláló csapat heti rendszerességgel süt valami finomat. A tanárnő elmondta, a lányok szívesen tüsténkednek a közelmúltban felújított konyhában. A sütiket pedig a csütörtök esti teaházban szolgálják fel, természetesen tea mellé. Ezen estéken a hangulatos kollégiumi helyiségben a kötetlen együttlété, a beszélgetésé a főszerep.

(Zala-Lap, B. K.)

Tartalom megosztása: