keresés a weboldalon

Frank Sinatrára emlékeztek Zalaegerszegen (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Frank Sinatrára emlékeztek Zalaegerszegen (Videó)

2015 április 27 - hétfő
Frank Sinatrára emlékezett a Wonhner Dóra Jazz Quintett. A híres zenész 100. születésnapja alkalmából tartott koncerthez több vendég zenész és egy fúvós szekció is csatlakozott. A zenei élmény mellett Frank Sinatra életútját is megismerhette a közönség.

Frank Sinatra nem a példás életmódjáról volt ismert, ami a koncerten is kiderült. Farkas Gergő Sajt a Hevesi Sándor Színház színésze több érdekességet is mesélt a zenészről.

A Wohner Dóra Jazz Quintett a város támogatásával már egy éve szervezte a koncertet. A rendezvény Zalaegerszeg megyei jogú várossá nyilvánításának 130 évfordulója alkalmából tartott ünnepségsorozat része – mondta Balaicz Zoltán polgármester.

A koncerten a házigazdák mellett olyan zalaegerszegi tehetségek is szerepeltek, mint Bódis Bettina vagy Borsos Anna. A fellépett még a Győri Nemzeti Színház művésze Török Tamás, és egy fúvós szekcióval is kiegészült az együttes. Berkes Dániel a zenekar vezetője azt mondta, igyekeztek minél több helyi fiatalt bevonni a rendezvénybe.

A teltházas Frank Sinatra estet a nagy sikerre való tekintettel várhatóan még többször láthatja a közönség.

DZsu/I.G.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: