keresés a weboldalon

Gyakorlásnak megfelelt

Zalaegerszeg címer
Hírek

Gyakorlásnak megfelelt

2008 december 13 - szombat
Zala Volán ZTE – Savaria Helios BC 121-34 (33-14, 29-0, 26-7, 33-13) NB-I. női kosárlabda-mérkőzés. Zalaegerszeg, 100 néző. Jv.: Gelencsér, Söjtöry.Zala Volán ZTE: Szalay (11), Rasheed (20/6), Ambrus (11/6), Varga Zs. (37), Horváth Zs. (16). Csere: Pungor (7/3), Takács (8), Szélesy (10), Bencze (1). Vezetőedző: Bencze Tamás.

A mérkőzés talán egyedüli érdekessége volt, hogy mindkét csapat légiósok nélkül állt fel. A szombathelyiek egy légióst elküldtek, egy pedig megszökött, az egerszegiektől pedig már korábban távozott a bolgár Stanoeva, a mérkőzés előtt pedig közös megegyezéssel szerződést bontottak az ebben az idényben nem sokat mutató Monika Gavriloskával.

Illetve még egy különlegesség: a vendégcsapat a második negyedben egy pontot sem dobott. Sőt, volt olyan 15 perce a találkozónak, amikor nem ért el kosarat, s azután egy büntető törte meg számukra a „pontcsendet”. Mindez érzékelteti a pályán történteket, óriási tudásbeli különbség volt a két csapat között.

Értékelés: Bencze Tamás vezetőedző: – Az első perctől az utolsóig koncentráltunk. Sok taktikai elemet gyakorolhattunk, aminek később hasznát vehetjük.

(Zala-Lap, B. I.)

Tartalom megosztása: