keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Gyenge támadójáték

Zalaegerszeg címer
Hírek

Gyenge támadójáték

2009 május 17 - vasárnap
ZTE II. – Gyirmót 1-3 ( 1-1) NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Zalaegerszeg, 200 néző. Jv.: Pintér. Gólszerzők: Pirka (öngól 35. p.), illetve Laki (24. p.), Baumgartner (51. p.), Tóth N. (62. p.). Kiállítva: Horváth II. A. (ZTE 65. p.)

ZTE II.: Pogacsics – Borsos (Kocsis 62. p.), Horváth A. II., Bozsoki, Péter – Lukács, Csutak (Kütsön 61. p.) Petneházi, Hajdú – Ferkó (Polareczki 62. p.), Sági. Vezetőedző: Dobos Sándor.

Az éllovas vendégek nagy lendülettel kezdték a mérkőzést, ám 15 perc után lanyhult a szorításuk. Hosszú ideig a két 16-os között folyt a játék, azonban egy nagy védelmi hiba után megszerezték a vezetést. A ZTE II. kevés veszélyt jelentett a vendégek kapujára, azonban a hazaiak segítségére sietett a vendégek védője, aki biztosan bombázott saját kapujába.

Szünet után Sági 100 százalékos helyzetben hibázott, az ellentámadásból a vendégek megszerezték a vezetést. Horváth II. A. kiállítását követően egyértelmű fölénybe került a vendégcsapat és biztos győzelmet aratott.

Dobos Sándor: – Ezen a mérkőzésen nem volt szerencsénk, de a vezetés által kitűzött cél már teljesítette a csapat, biztosan bent maradtunk az NB II.-ben.

Pogacsics Krisztián, a ZTE II. kapuvédője: – Döntő volt, hogy 1-1es állásnál Sági kihagyta nagy helyzetét. Ha belövi, egészen másképp alakul a mérkőzés.

(Zala-Lap, B. I.)

Tartalom megosztása: