keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Hat pontot érő győzelem

Zalaegerszeg címer
Hírek

Hat pontot érő győzelem

2007 március 12 - hétfő
ZTE – Újpest 2-0 (0-0)Zalaegerszeg, 6500 néző. NB-I. bajnoki labdarúgó-mérkőzés.Játékvezető: Solymosi. Asszisztensek: Szalai, Vámos. Góllövők:Franciskovics (47.), Waltner (79.). Sárga lap: Tóth B. (12.)ZTE: Varga Z. – Kocsárdi, Sebők V., Botis, Máté – Nagy L., Molnár B., Franciskovics (Dovicsovics 80.), Koplárovics (Tóth Z. 77.) – Waltner, Lekics (Sebők J. 89.). Vezetőedző: Simon Antal.Újpest: Balajcza – Zaleh (Kisznyér 84.), Böjte, Vaskó, Vermes – Erős, Sándor Gy.(Korcsmár 41.), Nagy O., Tóth B. (Kopunovics 56.) – Tisza, Kovács Z. Vezetőedző:Urbányi István.

Lehet, hogy láttunk már jobb meccset az egerszegi stadionban, de sokunknak ez is tetszett. Időnként a foci nyomait is felfedezhettük, s persze nyert a Zete. A mezőnyben ott futkároztak a lilák, néha még a labdát is megszelidítették, de gólhelyzetet nem nagyon alakítottak ki. Helyzet nélkül pedig ritkán van gól, gól nélkül pedig nincs győzelem. A ZTE-nek sem volt túl sok helyzete, de ebből kettőt kihasznált. Talán ez a győzelem meghozza a fiúk önbizalmát és játékkedvét…

Vélemények:
Simon Antal, a ZTE vezetőedzője:
– A két csapat mindig jó mérkőzéseket játszik egymással. Úgy érzem, nekünk több helyzetünk volt és ezekből kettőt értékesítettünk is. Annak külön örülök, hogy védelmünk ma nagyon stabil volt. A játék összképe alapján győzelmünk megérdemelt.
Urbányi István, az Újpest vezetőedzője:
– Az első félidőt nem szeretném értékelni, csapatomban többen gyengén játszottak. Szünet után már aktívabbak voltunk, de mindent elmond, hogy legveszélyesebb csatárunk a fiatal Nagy Olivér volt.
Máté Péter, a ZTE játékosa:
– Nehéz mérkőzésen vagyunk túl, mindkét csapat győzelemre játszott. Remélem, hogy az első tavaszi sikert követően kikerültünk a hullámvölgyből.
Nagy Ferenc, a ZTE FC Zrt. elnöke:
– Hat pontot érő találkozó volt, amelynek nagy részében jól játszott a csapat. Így győzelmünk megérdemeltnek mondható. (Zala-Lap Kft., B. I.)

Tartalom megosztása: