keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

„Hazavárunk” ösztöndíjpályázat

Zalaegerszeg címer
Hírek

„Hazavárunk” ösztöndíjpályázat

2008 február 21 - csütörtök
Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzata 13/2007. (III. 09.) számú önkormányzati rendeletével megújította a „Hazavárunk” ösztöndíjról szóló pályázati kiírását.

A pályázók köre:
Az ország valamely
– államilag elismert felsőoktatási intézményének nappali tagozatán az első diploma megszerzése érdekében tanulmányokat folytató,
– egyetemének doktori képzésében résztvevő,
– felsőfokú szakképesítést nyújtó intézményének nappali tagozatán tanuló,
– középiskolájának tanulója, aki a képzés irányultságának hiánya következtében Zalaegerszegen kívüli középfokú intézmény nappali tagozatán folytatja tanulmányait.
A pályázat benyújtásának alapvető feltétele, hogy a pályázó zalaegerszegi lakhellyel rendelkezzen, valamint tanulmányi kötelezettségének az adott félévben eleget tegyen.

Az ösztöndíj igénylése:
Az ösztöndíj iránti kérelmeket ZMJV Polgármesteri Hivatal Művelődési és Sport Osztályára (Zalaegerszeg, Kossuth u. 17-19.) kell benyújtani:
– új kérelem esetén az intézmény által kiállított iskolalátogatási bizonyítványt, valamint a hallgató, tanuló érvényes diákigazolványának másolatát is csatolni kell a kérelemhez.
– az ösztöndíjat elnyert hallgató, tanuló esetében a hallgatói, tanulói jogviszony fennállását és az adott félév lezárását tanúsító leckekönyvének, illetve középiskolai bizonyítványának (ellenőrző könyvének) másolatát.

A pályázat benyújtásának határideje: 2008. március 31.

Az ösztöndíj abban az esetben illeti meg a kérelmező hallgatót, illetve tanulót, ha a tanulmányait a Felsőoktatási felvételi tájékoztatóban, illetve a felsőoktatási intézmény tanulmányi rendjében, középfokú intézményben tanulmányokat folytató tanuló esetében a középiskola pályaválasztási tájékoztatójában közzétett képzési idő (félévek) alatt teljesíti.

Bővebb felvilágosítás a fentebbi címen, illetve az 502-190-es telefonszámon kérhető.

A pályázat benyújtásához szükséges adatlap a Polgármesteri Hivatalban szerezhető be, illetve letölthető a Zalaegerszeg.hu/Közigazgatás/Formanyomtatványok oldalról.

Tartalom megosztása: