keresés a weboldalon

Indul a Kvártélyház 6. évada (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Indul a Kvártélyház 6. évada (Videó)

2012 június 28 - csütörtök
Bűnügyi társasjátékkal indul a Kvártélyház Szabadtéri Színház hatodik évada. Idén két új darabbal készült a társulat: olyan művészek lépnek fel, mint Hajdú Steve, Kálloy Molnár Péter vagy Hrutka Róbert és zenekara.

Egy különleges darabbal a Hajmeresztővel kezdődik a Kvártélyház Szabadtéri Színház 6. évada. A Hevesi Sándor Színházzal közös produkció egy bűnügyi társasjáték, ahol a nézők is részesei, sőt rendezői is lehetnek az előadásnak.

Az évad másik meglepetése a The Hungariain Blues Brothers lesz. Az előadásban hallhatóak lesznek az ismert zenés vígjáték a Blues Brothers betétdalai – tudtuk meg Tompagábor Kornéltól a Kvártélyház Szabadtéri Színház ügyvezető igazgatójától.

A nézők természetesen idén is számíthatnak a Hotel Mentholra, de láthatják a Játék a Kastélyban című előadást és A padlást is. Tavaly közel 7000 látogatója volt a Kvártélyháznak.

 

Gyutai Csaba polgármester elmondta Kvártélyház központi szerepet tölt be a város kulturális életében.

Bár az évad Zalaegerszegen július 6-ával kezdődik, a Kvártélyház Szabadtéri Színház már túl van az első előadásán. A hétvégén különleges környezetben Szarvason a VíziSzínházban 1200 néző előtt mutatták be A padlást.

DZsu/BP

Tartalom megosztása: